Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:46 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe surse Constanța Bănuiții celor două crime șocante sunt acuzați de infracțiune de omor calificat

ro

09 Sep, 2024 21:39 367 Marime text





Din sursele noastre, apropiate anchetei, s-ar fi stabilit pentru cei suspecți acuzațiile „două infracțiuni de omor calificat cu premeditare în scop de jaf,două infracțiuni de tâlhărie calificată (în ambele cazuri le- ar fi furat mașinile femeilor,  conducere fără permis, acces ilegal la un sistem informatic (întrucât ar fi folosit telefonul tinerei din Timișoara și a transmis mesaje familiei și cunoscuților prin care ii inducea în eroare cum că ea ar fi în viață)”.

În prezent, este audiat un minor care ar avea mai mult sau mai puțin legătură cu crimele în cauză. Polițiștii și criminaliștii se află la locuințele suspecților, în Năvodari, Constanța, de mai bine de 10 ore pentru a investiga cazul.

Una din tinerele omorâte este  din Tulcea, de 34 de ani, și fusese dată dispărută de familia ei. Aceasta a plecat de la domiciliu, din județul Tulcea, la Constanța, iar de pe 2 iulie nu a mai putut fi contactată, potrivit datelor puse la dispoziție de Poliția. A doua este din Timișoara.

Reamintim că dosarul vizează două crime care s-ar fi petrecut în perioada iulie-august. Surse din anchetă au precizat că în acea perioadă au fost găsite două cadavre a unor tinere, unul într-un imobil din Mamaia Nord, iar cel de-al doilea a fost găsit pe câmp, între localitățile Sinoe și Mihai Viteazu, și că există indicii că ambele crime ar avea autor comun.
 
Astăzi, în jurul prânzului, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, au fost puse două în executare mandate de percheziții, de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
La cele două adrese din Năvodari au descins criminaliștii și mascații, pentru a ridica probe de la domiciliile persoanelor anchetate. Până la această oră, oamenii legii au transmis că doi bărbați și o femeie sunt vizate de această anchetă și că se în prezent se formulează acuzațiile.


Citește și
În cazul femeilor omorâtePoliția se află încă la domicilul suspecților, în Năvodari, Constanța, în căutare de noi probe (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii