Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 09 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În cazul femeilor omorâte Poliția se află încă la domicilul suspecților, în Năvodari, Constanța, în căutare de noi probe (FOTO+VIDEO)

ro

09 Sep, 2024 20:24 548 Marime text
Sursa foto: Ziua de Constanța



 
  • În cazul celor două crime care au șocat județul Constanța, două percheziții au efectuate, astăzi, 09 septembrie 2024, în Năvodari, într-un dosar de omor, în care sunt vizați doi bărbați și o femeie.

Astăzi, în jurul prânzului, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, au fost puse două în executare mandate de percheziții, de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
La cele două adrese din Năvodari au descins criminaliștii și mascații, pentru a ridica probe de la domiciliile persoanelor anchetate. Până la această oră, oamenii legii au transmis că doi bărbați și o femeie sunt vizate de această anchetă și că se în prezent se formulează acuzațiil., 

Munca de investigare a polițiștilor și a criminaliștilor continuă chiar și la această oră, folosind mai multe nuanțe de culori, pentru a găsi probe din interiorul locuinței.

Citește și
Două percheziții în Năvodari, două femei omorâte, trei persoane, anchetate! Se formulează acuzațiile (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii