Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 09 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa de Pensii Pensiile majorate vor ajunge la beneficiari în perioada 11 - 12 septembrie 2024

ro

09 Sep, 2024 14:03 226 Marime text


Sursa foto: Facebook/Casa Națională de Pensii Publice



Daniel Baciu, Șeful Casei de Pensii, îi liniștește pe pensionari după tot stresul provocat de recalcularea pensiilor și anunță că toți seniorii își vor primii pensiile majorate pe carduri în perioada 11 - 12 septembrie 2024, se menționează pe site-ul știripesurse.ro.

Daniel Baciu a susținut că după noua lege a pensiilor, peste 80% din seniori se bucură de creșteri semnificative. Unii dintre ei vor beneficia chiar și de venituri de două ori mai mari ca înainte.

Daniel Banciu a anunțat, la România TV, că toate pensiile vor intra pe 11-12 septembrie 2024 pe carduri, astfel din acel moment bătrânii se vor bucura de câștigurile care le vor schimba viața în mai bine

Asta, pentru că milioane de pensionari au primit poate chiar și 1.000 de lei în plus la pensie, așadar o creștere mare care ar trebui să le permită să trăiască mai bine.


”Prin noua lege, toate pensiile au trecut prin procesul de recalculare. De săptămâna asta, oamenii au început să primească drepturile bănești după recalculare. Avem aproape 83% din numărul total de pensionari care au creșteri la pensii. Creșterea per total de 26,65%, ca sumă e o creștere medie de 622 de lei.Drepturi bănești pe care le primesc pensionarii în această perioadă, vorbim de aproximativ două săptămâni în care poștașii merg la domiciliile pensionarilor pentru a achita aceste drepturi de pensie. Pe 11 sau 12 se vor achita pensiie care au card bancar”, a declarat Daniel Baciu la RTV.

Citește și:
Ministrul Muncii asigură pensionarii –„ Dacă au fost erori atunci acestea vor fi îndreptate”



 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii