Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Bărbat înecat în Canal la Năvodari! Intervin scafandrii ISU Constanța

ro

23 Sep, 2024 08:36 1419 Marime text
Foto: ISU ConstanțaPompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța intervin astăzi pentru căutarea unei persoane posibil înecate în Canalul Poarta Albă Midia Năvodari, în zona Năvodari. 

Potrivit ISU Constanța intervine ambarcațiunea de scafandri cu 4 subofiteri și un ofiter, barca de la Detașamentul Medgidia, autospeciala pentru victime multiple de la Medgidia și o autospecială de stingere de la Stația Midia.

Din primele informații apelul pe 112 s-a primit ieri după amiaza însă, in urma căutărilor, situatia de urgenta nu s-a confirmat.

În cursul nopții apelantul a revenit cu mai multe detalii, iar azi se reiau căutarile în zona în care ar fi dispărut persoana. 

UPDATE:; 

Persoana a fost găsită de scafandri.

Urmeaza sa fie adusă la mal.

La locul intervenției se deplasează și un echipaj SAJ.

Victima este un bărabt de 42 de ani. 

UPDATE: Oficial de la IPj Constanța

La data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 23.55, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Navale Midia au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 42 de ani, ar fi intrat în apele Canalului Poarta Albă Midia Năvodari și nu ar mai fi ieșit.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat hainele persoanei în cauză.

În această dimineață, în jurul orei 10.05, trupul bărbatului a fost găsit și recuperat de scafandri.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii decesului persoanei, urmând a se efectua necropsia.

Citește și: 

Cele două corpuri neînsuflețite din Marea Neagră nu pot fi recuperate momentan. Soția nemulțumită a unuia dintre bărbați oferă recompensă pentru recuperarea corpurilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii