Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pescăria lui Matei a înregistrat la OSIM Stema Cherhana Agigea

ro

30 Jul, 2024 17:06 239 Marime text
Pescăria lui Matei. Sursă foto: Pescaria lui Matei/Facebook
  • Stema Cherhana Agigea, marcă înregistrată  de Datcu Matei-Alin.
  • Pescăria lui Matei SRL înregistrează mai multe feluri de mâncare, de la plăcintă dobrogeană, ciorbă de perișoare de pește, zacuscă de pește, sandviș de pește până la  BurgMatei,  toate ca fiind ale lui Matei. 
  • Afacerile lui Matei - Restaurante și pescuit maritim.
  • Pescăria lui Matei afacere de  aproape 4,77 milioane de euro.
  • Date finaciare 2023 - Pescăria lui Matei versus  Golful Pescarilor.
 
Datcu Matei-Alin este cunoscut pentru brandul Pescăria lui Matei de la Agigea, un restaurant cherhana cu specific pescăresc.

La sfârșitul lunii mai a.c., societatea cu același nume, care administrează restaurantul Pescăria lui Matei prin Datcu Matei-Alin a depus la OSIM - Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, spre aprobare, o stemă cu numele Cherhana Agigea.

Solicitarea la OSIM pentru înregistrarea stemei Cherhana Agigea aparține societății Pescăria lui Matei SRL (2011) Agigea prin asociat unic și administrator Datcu Matei-Alin.

Stema Cherhana Agigea este înregistrată  la OSIM ca și „marcă individuală și figurativă, o stemă în culorile roșu,galben, albastru și negru”, cu elemente reprezentând soare, pești și valuri, are număr de depozit 5312 și se află în etapa de observații.

Datcu Matei-Alin a înregistrat și mărcile Pescăria lui Matei și Scoicăria lui Matei.

Proprietarul restaurantului Pescăria lui Matei din Agigea a înregistrat și mai multe feluri de mâncare, de la plăcintă dobrogeană, ciorbă de perișoare de pește, zacuscă de pește, sandviș de pește, până la BurgMatei, toate ca fiind ale lui Matei. 
 
Societatea Vultur & Asociații, cabinet de proprietate intelectuală, este mandatată de către constănțeanul Datcu Matei-Alin să înregistreze 11 mărci, procedură care se află în acest moment în observație.
 
Stema Cherhana Agigea și logo Pescăria lui Matei. Sursă: OSIM


Datcu Matei-Alin înregistrează 11 mărci -două branduri, o stemă, două logo-uri și feluri de mâncare, toate ale lui Matei.

Datcu Matei-Alin ca reprezentant al societăților Pescăria lui Matei SRL (2011) Agigea, Matyfish SRL(2013) Agigea și Matei Takeaway SRL (2018) Constanța a solicitat de la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci-OSIM înregistrarea mai multor mărci.

Pentru societatea Pescăria lui Matei SRL (2011) Agigea, str. Meduzei nr. 4, pe lângă stema Cherhana Agigea, au fost înregistrate următoarele mărci: Pescăria lui Matei -marcă figurativă, nr. depozit 2024/05320, Pește gătit de mama lu’ Matei, cum altfel?- nr. depozit2024/05319, Ce recomandă mă-sa lu’ Matei- nr. depozit 2024/05317, Șura lui Matei -  nr. depozit 05311, Plăcintă dobrogeană a la Matei- nr. depozit 05308, Zacuscă din pește a la Matei- nr. depozit 05306, Ciorbă de perișoare din pește a la Matei- nr. depozit 05303.
 
Pentru societatea Matei Takeaway SRL (2018) Constanța, înregistrează mărcile Sandviș de pește Matei și BurgMatei.

Pentru societatea Matyfish SRL(2013) Agigea, înregistrează marca Scoicăria lui Matei - nr. depozit 05322.
 
Afacerile lui Matei - Restaurante și pescuit maritim
 
Cherhanaua Pescăria lui Matei din Agigea funcționează pe societatea cu același nume, înființată de către Datcu Matei-Alin, asociat unic și administrator, cu sediul social în Agigea, str. Meduzei nr. 4. 

Matei Alin Datcu și Liliana Camelia Datcu. Sursă foto: Pescăria lui Matei/Facebook

Datcu Matei-Alin mai deține calitatea de asociat în firma Sarda Fish SRL (2003), alături de Datcu Liliana Camelia și de asociat împreună cu Datcu (fostă Iordan) Alexandra în firmele Matyfish SRL(2013) și Matei Takeaway SRL (2018). 

Societățile Pescăria lui Matei SRL(2011) Agigea și Matei Takeway SRL (2018) Constanța realizează venituri din activitatea de restaurante. 

Societățile Sarda Fish SRL (2003) și Matyfish SRL(2013) au ca obiect de activitate pescuitul maritim și au sediile sociale în Agigea, pe strada Meduzei nr. 6.

Societatea Matei Takeway SRL (2018) Constanța, cu punct de lucru la adresa Barbu Ștefănescu Delavrancea nr. 2, livrează la domiciliu produsele aproape identice cu meniul restaurantului Pescăria lui Matei din Agigea. 
 

Datcu Matei Alin. Sursă foto: Datcu Matei/ Facebook

Pescăria lui Matei, afacere de aproape 4,77 milioane de euro

Restaurantele Pescăria lui Matei din Agigea și Matei Takeaway cu livrare la domiciliu, care furnizează aproximativ aceleași produse, au declarat împreună, pentru anul 2023, venituri de circa 4.770.812 euro, profit de 1.358.262 euro și au împreună 74 de angajați. 

Averea societății Pescăria lui Matei SRL(2011) Agigea, respectiv activele imobilizate sunt de peste două milioane de euro, imobile în proprietate în Agigea, lot SM21, și un apartament în Constanța, la adresabulevardul Mamaia nr. 404.

Societatea Sarda Fish SRL (2003) Agigea are ca asociat majoritar, cu 98%, și administrator pe Datcu Liliana Camelia, alături de Datcu Matei-Alin, cu 2%. Firma a declarat pentru anul 2023 venituri de aproximativ 911.739 euro, profit de 35.105 euro, datorii de 359.456 euro și 17 angajați. Societatea Sarda Fish SRL (2003) Agigea are punct de lucru în comuna Bugeac, Crescătoria Bugeac II, în baza unui contract de asociere în participațiune valabil până în anul 2057.
 
Date financiare 2023 - Pescăria lui Matei versus Golful Pescarilor 
 
Pescăria lui Matei SRL (2011) Agigea, prin asociat Datcu Matei-Alin, a declarat cifră de afaceri de aproximativ 3,82 milioane euro, iar concurența, societatea Golful Pescarilor SRL (2013) Agigea fostă Cherhana Biban SRL, prin asociații Nutoaia-Cîrjaliu Ionuț-Cătălin și Popa Petre-Daniel, a declarat venituri de circa 2,92 milioane de euro.

În ceea ce privește profitul, asociații de la Golful Pescarilor SRL (2013) Agigea fostă Cherhana Biban SRL au declarat aproximativ 668.393 euro, iar Datcu Matei-Alin a declarat aproape dublu - suma de 1,22 milioane de euro.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Undă verde pentru Pescăria lui Matei… la Costinești!

 
Pescăria lui Matei, un nou proces deschis împotriva Primăriei și primarului comunei Agigea!

ConstanțaUndă verde de la Mediu pentru viitoare hală de pește amenajată de Matei Datcu de la Pescăria lui Matei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii