Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 1 600 de amenzi aplicate de polițiști în cadrul acțiunii ROADPOL

ro

22 Apr, 2024 12:59 497 Marime text

Sursa foto. IPJ Constanța





 
  • În perioada 15 - 21 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră și ai formațiunilor rutiere au desfășurat activități conform planului acțiune ROADPOL, derulat  simultan în toate statele Uniunii Europene și având ca scop prevenirea cauzelor generatoare de accidente, creșterea gradului de siguranță rutieră și respectarea regimului legal de viteză.
 
Acțiunea s-a desfășurat pe principalele artere de circulație din județul Constanța și a fost coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, conform IPJ Constanța.
 

„Astfel,  au fost folosite toate aparatele radar din dotarea poliției rutiere, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 1.616 sancțiuni contravenționale, 860 dintre acestea fiind aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză”, transmit polițiștii.


Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 754.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 121 de permise de conducere, 76 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
Totodată, au fost retrase 33 de certificate de înmatriculare și au fost constatate 13 infracțiuni la regimul circulației rutiere.
 
Citește și
 
Urmărire ca în filme, în Mihail Kogălniceanu - A condus fără permis, a fugit de poliție, a abandonat autoturismul, a fost prins și încarcerat pentru 24 de ore
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii