Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piloți din cadrul Forțelor Aeriene Regale ale Marii Britanii pregătesc un cadou pentru constănțeni Zboruri ale aeronavelor Eurofighter Typhoon de Ziua Constanței!

ro

17 May, 2024 21:15 844 Marime text
Sursa foto: Primăria Constanța





Spectaculoasele avioane Eurofighter Typhoon, conduse de piloţi ai detaşamentului 140 Expeditionary Air Wing și Escadronului IX (B) din cadrul Forțelor Aeriene Regale ale Marii Britanii, vor survola zona aeriană din proximitatea Falezei Cazinoului din Constanța, în data de 21 mai 2024, ora 18:45.

Acesta este cadoul pe care detașamentul britanic îl face constănțenilor cu ocazia Zilei Constanței, potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța.
 

„Piloții vor marca această ocazie atât de specială pentru noi toți printr-un zbor dedicat locuitorilor din Constanța. Astfel, dacă vă veți afla pe Faleza Cazinoului, veți avea ocazia unică de a admira spectaculoasele aeronave britanice”, transmite primăria.


Reamintim că militarii detașamentului 140 EAW execută misiuni de Poliție Aeriană Întărită, în perioada aprilie – august 2024, alături de reprezentanți ai Forțelor Aeriene Române, în cadrul rotațiilor NATO de la Baza Militară Mihail Kogălniceanu.

„Mulțumim partenerilor din cadrul detaşamentului 140 Expeditionary Air Wing și Escadronului IX (B) pentru acest cadou și pentru dorința de a fi alături de constănțeni de Ziua Orașului!”, mai spun edilii constănțeni

 
 
 
 
Citește și
Delegație diplomatică din partea Irlandei la Constanța. Ambasadorul Irlandei în România, în vizită 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii