Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:55 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Planul Roșu la Constanța Copii intoxicați la Hotel Belvedere din Olimp. Mohammad Murad, despre incident- "O problemă tehnică" (VIDEO)

ro

15 Jul, 2024 20:27 1170 Marime text

A fost activat planul Roșu la Constanța, azi, 15 iulie 2024. 

Mai mulți copiii  au fost intoxicați la Hotel Belvedere din Olimp. Complexul Belvedere Panoramic aparține omului de afaceri Mohammad Murad. 

Acesta a venit cu precizări imediat după incident. Mohammad Murad a declarat că a fost informat la ora 17:21 despre un incident la piscina hotelului Belvedere. Echipa de conducere a ajuns la fața locului înaintea lui și a observat că doi copii și câțiva adulți vomitau. Au instruit oamenii să iasă din piscină și au efectuat teste care au confirmat că totul este în regulă.

Am fost informați la ora 17.21 că se întâmplă ceva la piscina din hotelul Belvedere.

A ajuns acolo echipa noastră de conducere înainte de a sosi eu. Eram doi copiii care și adulți care vomitau. 

Am vorbit cu echipa să îndrume oamenii să iasă din piscină. S-au luat testele. Totul este în regulă.

Murad a explicat că incidentul de la piscina hotelului Belvedere a fost cauzat de o cantitate mai mare de clor eliberată de aparatul de filtrare. Imediat au fost efectuate teste și s-a constatat că totul este în regulă

A fost momentul când aparatul de filtrare a aruncat o cantitate mai mare de clor. Am luat pe loc testele. Au venit cei de la ISU și DSP, au luat testele rapide. Arată totul normal. Se poate întâmpla.  

Acesta a subliniat că subliniat că astfel de incidente se pot întâmpla și că momentan nu s-au găsit cauze exacte, fiind o problemă tehnică. El a exprimat regretul său, menționând că este foarte atent la sănătatea clienților și folosește cele mai bune materiale disponibile, 

Foarte bine că ISU a luat imediat măsuri. În momentul de față, totul e normal. Nu se găsesc cauze exacte. E o problemă tehnică. 

Îmi pare rău. Eu sunt foarte atent la tot ce înseamnă sănătate, iau toate măsurile, folosim cele mai bune materiale.




Oficial de la ISU Dobrogea 
 
 Am fost solicitați să intervenim localitatea Olimp,  acolo unde mai multe persoane, acuzau o stare de rău, senzație de sufucare și respirație greoaie, printre care și minori.
 
Pentru gestionarea eficientă a situației, la nivelul județului Constanța fost activat Planul roșu de intervenție.
 
A o fost alocate, cinci echipaje Smurd, două auto-speciale pentru transport victime multiple, două ambulanțe SAJ, o autospecială CBRN.
 
Planul Roșu de intervenție a fost dezactivat începând cu 19.55, fiind transportați la spital 13 persoane, 6 adulți și 7 copii.
 
Iar la fața locului fiind asistate medical, 11 persoane, 6 adulți și 5 copii.
 
Toate persoane au  fost transportate la spital conștiente cooperante.




Citește și:

Planul Roșu de intervenție activat la ConstanțaUPDATE. Persoane, printre care și copii, posibil intoxicate la Hotel Belvedere din Olimp (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii