Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris M Holding Un viitor mai verde, alături de Școala Gimnazială Nr. 8 Constanța și Școala Generală "Gheorghe Titeica" nr. 30 (FOTO)

ro

24 Apr, 2024 15:47 649 Marime text

Împreună pentru un viitor mai verde, alături de Școala Gimnazială Nr. 8 Constanța și Școala Generală "Gheorghe Titeica" nr. 30

Săptămână aceasta a fost plină de energie și inspirație la stația noastră de sortare și reciclare. Am avut bucuria să primim vizitele elevilor de la Școala Gimnazială „Gheorghe Țițeica” și Școala Gimnazială Nr. 8, în cadrul programului național Săptămâna Verde, transmit reprezentanții Polaris M Holding. 

Elevii clasei a IV-a A, sub îndrumarea doamnei învățătoare Elena Oprea, și elevii clasei a VII-a E, coordonați de doamna profesoară Veronica Hagi, au avut parte de o experiență educativă la stația noastră de sortare și reciclare.

Au învățat despre importanța colectării separate a deșeurilor, procesul prin care acestea sunt sortate și tratate la stație, și de ce este esențial să practicăm colectarea separată.

Scopul acestei vizite a fost să îi învățăm pe elevi să protejeze mediul și să încurajăm colectarea separată a deșeurilor, transformând-o într-un obicei în rândul familiilor și prietenilor, a mai punctat sursa citată. 


foto: Polaris Holding 

Citește și:

Polaris M HoldingPreșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 8, Constanța au explorat ecologia și tehnologia în Săptămâna Verde



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii