Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 17 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția de Frontieră Română Bijuterii din aur, ascunse sub roata unui autocar, descoperite în PTF Giurgiu (FOTO)

ro

17 Aug, 2024 11:35 230 Marime text
Sursă foto: Poliția de Fontieră
 
  • Polițiștii de frontieră români și bulgari din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse împreună cu lucrătorii din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ - Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au descoperit peste 1 kg de bijuterii susceptibile a fi din aur, ascunse sub roata din față a unui autocar.
     
Polițiștii de frontieră români și bulgari din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse împreună cu lucrătorii din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ - Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au descoperit peste 1 kg de bijuterii susceptibile a fi din aur, ascunse sub roata din față a unui autocar, transmite un comunicat din partea Poliției de Frontieră Română.

La data de 16.08.2024, în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat la controlul de frontieră, un autocar ce aparține unei firme de transport persoane.

În urma analizei de risc, polițiștii de frontieră români și bulgari împreună cu lucrători din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport. În urma controlului, sub roata din față a acestuia au fost descoperite mai multe pachete ce conțineau bijuterii din metal galben și alb, susceptibile a fi din aur, în cantitate de  1.131 grame, în valoare de aproximativ 395.850 lei.

Întreaga cantitate de aur, ce aparținea unui cetățean turc, pasager în autocar, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  contrabandă, conform art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Poliția de Frontieră: Substanțe dopante cu grad mare de risc, descoperite în PTF Giurgiu (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii