Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția desfășoară acțiuni de prevenire a violenței și bullying-ului în școlile din Constanța

ro

26 Oct, 2024 13:31 354 Marime text
Mașini de poliție. Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
  • Pe 25 și 26 octombrie 2024, polițiștii din Constanța au inițiat o serie de acțiuni în școlile locale pentru a aborda probleme precum bullying-ul, violența și consumul de substanțe interzise. 

Pe 25 și 26 octombrie 2024, polițiștii din Constanța au inițiat o serie de acțiuni în școlile locale pentru a aborda probleme precum bullying-ul, violența și consumul de substanțe interzise. La întâlnirile desfășurate la Școala Gimnazială Petre Ispirescu, Școala Gimnazială nr. 30 Gheorghe Țițeica și Colegiul Național de Arte Regina Maria, au fost discutate și teme importante precum disparițiile de minori, siguranța rutieră și responsabilitatea penală a tinerilor, contribuind astfel la crearea unui mediu educațional mai sigur, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.

La  data de 25 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalitățății au desfășurat o acțiune de prevenire a bullying-ului, a violenței și a consumului de substanțe interzise, la Școala Gimnazială Petre Ispirescu, Școala Gimnazială nr. 30 Gheorghe Țițeica și Colegiul Național de Arte Regina Maria din municipiul Constanța. 

Nu în ultimul rând, printre temele abordate în cadrul discuțiilor s-au numărat disparițiile de minori și siguranța rutieră. 

La data de 26 octombrie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța și Poliției Orașului Năvodari au acționat pentru prevenirea victimizării minorilor, a bullying-ului și a delincvenței juvenile, în școlile aflate în raza de competență. 

Totodată, polițiștii le-au vorbit elevilor despre absenteismul școlar și răspunderea penală a minorilor.



Citește și:
Acțiuni ale Poliției în Constanța și Mangalia pentru prevenirea consumului de droguri. Amenzi de peste 17.000 de lei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii