Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:24 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția în municipiul Constanța și stațiunea Mamaia! Zeci de amenzi și permise reținute

ro

12 Jul, 2024 15:36 396 Marime text
foto: IPJ Constanța În perioada 10 – 12 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră, prevenirea furturilor de pe plaje și a consumului și traficului de substanțe interzise.

Potrivit IPJ Constanța, acțiunea s-a desfășurat în municipiul Constanța și stațiunea Mamaia. În cadrul activităților derulate, au fost legitimate aproximativ 230 de persoane și au fost verificate 90 de vehicule.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 69 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 14.000 de lei. 

A fost scos din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalţi participanţi, un șofer, față de care a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere.

De asemenea, au fost oprite din a circula pe drumurile publice cinci autovehicule care nu prezentau siguranță în trafic. Astfel, certificatele de înmatriculare ale acestor vehicule au fost retrase până la remedierea problemelor constatate.- mai transmite Poliția. 

În cadrul activităților desfășurate, au fost constatate trei infracțiuni.



Citește și:

Acțiune a Poliției. Șoferi drogați, opriți în Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii