Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii din Constanța rețin permise și aplică amenzi într-o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră

ro

21 May, 2024 21:20 634 Marime text
Ieri, 20 mai a.c., polițiștii din cadrul Decției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o operațiune amplă pentru menținerea ordinii și liniștii publice în zonă. În timpul acestei acțiuni, au fost verificate 11 vehicule și legitimate 11 persoane. 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au organizat, de asemenea, o acțiune pentru menținerea ordinii publice și combaterea traficului de droguri. În timpul verificărilor, au fost controlate 5 vehicule și legitimate 8 persoane.

În paralel, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța, Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră, au desfășurat o operațiune specială pentru creșterea siguranței rutiere.


Oficial de la IPJ Constanța 

Acțiuni ale polițiștilor
 
La data de 20 mai a.c., polițiștii din cadrul Decției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.
În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 11 persoane și au fost verificate 11 vehicule.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.140 de lei.
 
 
La data de 20 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru  menținerea ordinii și liniștii publice și pentru prevenirea și combaterea consumului și traficului de droguri și altor substanțe interzise.
În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 8 persoane și au fost verificate 5 vehicule.
 
La data de 20 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 73.590 de lei.
Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 4 permise de conducere.


Citește și:

Știri ConstanțaSancțiuni pentru depășiri neregulamentare pe DN39, Podul rutier “Apolodor”. „M-am luat după alții“ (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii