Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii din Tulcea, alături de copii, de ziua lor (Galerie FOTO)

ro

01 Jun, 2024 17:38 581 Marime text
IPJ Tulcea



 
  • Astăzi sărbătorim copilăria, cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om.
 
În intervalul orar 10:00-14:00 , în Piața Civică din municipiul Tulcea au fost prezenți polițiștii din cadrul  Serviciului Criminalistic, cu trusa pentru prelevarea urmelor digitale, polițiștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale ce au prezentat echipamentul de protecție balistic, armamentul și tehnica specială de forțare a căilor de acces, potrivit IPJ Tulcea.
 
Polițiștii din cadrul  Serviciului Rutier au expus  aparatele de detectare a vitezei, trusele de testare a conducătorilor auto și au oferit recomandări privind respectarea normelor rutiere.


 
De asemenea  polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor și a Biroului Siguranță Școlară au  oferit sfaturi și îndrumări în ceea ce privește deținerea și protejarea animalor cât și reguli esențiale privind conviețuirea socială.
 

„Copii, vă dorim să vă bucurați de fiecare moment al acestei perioade, să râdeți cu toată inima și să explorați lumea cu ochii mari și curioși. Fie ca inocența și puritatea copilăriei să vă însoțească mereu, iar visurile pe care le aveți acum, să devină cândva realitate”, au transmis polițiștii de la IPJ Tulcea.

 
 


 
 Citește și
 
 Atracții și bucurii pentru copii, de 1 Iunie, în municipiul Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii