Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Polițiștii în alertă! O fată de 12 ani a plecat de la o şcoală din Bucureşti către locuința din Bragadiru și nu a mai ajuns

ro

19 Jun, 2024 14:12 585 Marime text
Poliţiştii caută o minoră în vârstă de 12 ani, din Bragadiru, care, pe 18 iunie, a plecat de la o şcoală din Bucureşti către casă şi nu a mai ajuns.

Potrivit unui comunicat al IPJ ILFOV, sesizarea a fost făcută pe 18 iunie, în jurul orei 21,12, de către mama fetei.

Aceasta le-a spus oamenilor legii că în jurul orei 18,03, fiica sa a plecat de la şcoală, către casă, fără a se mai întoarce la adresa de domiciliu.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,60 m, aproximativ 50 kg, ten alb, păr şaten, ochii albaştri, fără semene particulare. La momentul plecării, fata era îmbrăcată cu un tricou verde cu imprimeu alb, pantaloni negri cu imprimeu gri, încălţată cu adidaşi albi cu imprimeu mov şi avea un ghiozdan gri cu imprimeu roz.

Persoanele care deţin date ori informaţii sau care pot da relaţii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de Poliţie. 

UPDATE: 

Fata de 12 ani a fost găsită de poliţiştii din Ilfov.

"Din primele discuţii purtate cu aceasta a reieşit că nu ar fi fost victima vreunei infracţiuni pe timpul plecării", a precizat IPJ Ilfov.

Citește și: 

Adolescentă din Galați, dată dispărută, găsită la sute de km depărtare de casă în locuința iubitului cunoscut pe internet
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii