Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 16 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Marcel Ciolacu a participat la slujba de sfințire a picturii Catedralei Sfântul Sava de la Buzău (GALERIE FOTO)

ro

16 Aug, 2024 15:29 218 Marime text
Foto: Facebook/Marcel CiolacuPremierul Marcel Ciolacu a participat astăzi la slujba de sfințire a picturii Catedralei Sfântul Sava de la Buzău. La final a primit din partea IPS Ciprian Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei Ordinul ”Sfântul Mucenic Sava de la Buzău”, ”pentru sprijinul moral şi material acordat în construirea Catedralei Sfântul Sava de la Buzău”.

„Momente de liniște și bucurie spirituală astăzi la slujba de sfințire a picturii Catedralei Sfântul Sava de la Buzău. O slujbă foarte frumoasă oficiată de Înaltpreasfințitul Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei.
Mă bucur că această lucrare, începută acum mulți ani când eram și eu în administrația locală a fost realizată pentru că înseamnă mult pentru comunitatea din Buzău“ - a mai precizat premierul Marcel Ciolacu.


Citește și: 

Ziua Marinei 2024. Marcel Ciolacu nu va participa la evenimentele de la Constanța, anul acesta. Iată motivul deciziei sale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii