Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Marinei 2024. Marcel Ciolacu nu va participa la evenimentele de la Constanța, anul acesta. Iată motivul deciziei sale

ro

13 Aug, 2024 13:54 734 Marime text
 Marcel Ciolacu, foto: ZIUA de Constanța Dacă vă așteptați să-l vedeți pe premierul Marcel Ciolacu la evenimentele de Ziua Marinei 2024 de la Constanța, acesta nu va fi prezent. 

Potrivit unor surse din interiorul PSD, Ciolacu va merge la Mănăstirea Putna, unde plănuiește să se „reculeagă” și să ia „îndrumare duhovnicească” înainte de a lua o decizie crucială: dacă va candida sau nu la alegerile prezidențiale din 2024.


Premierul nu va merge singur 

În pelerinajul său la Putna, Ciolacu nu va fi singur. Mai mulți lideri importanți ai PSD, inclusiv Paul Stănescu, îl vor însoți. Această deplasare vine într-un moment sensibil pentru partid, care trebuie să își clarifice strategia pentru viitoarele alegeri prezidențiale.
 

Iată când este așteptată decizia oficială în privința candidaturii lui Marcel Ciolacu

Decizia oficială în privința candidaturii lui Marcel Ciolacu este așteptată să fie anunțată după vizita la Mănăstirea Putna, cel târziu la sfârșitul săptămânii. În cazul în care nu va face anunțul până atunci, se așteaptă ca acesta să fie făcut în cadrul congresului PSD programat pentru 24 august.

 

Ziua Marinei Române 2024- Restricții la Constanța 

Primăria Constanța a anunțat restricții de circulație cu ocazia Zilei Marinei Române 2024
 
Vă prezentăm în rândurile de mai jos restricțiile de la Constanța: 

14 august 2024: Se va restricționa parcarea de pe Bd Regina Elisabeta (de la intersecția cu str. Arhiepiscopiei și până la Farul Genovez, inclusiv alveola) și din Portul Turistic Tomis, cu excepția parcărilor aferente teraselor, în intervalul orar 00:00 – 15:00;
15 august 2024:
- se vor impune restricții de circulație auto de la Poarta 2 (pe traseul Termele Romane de la Str. Traian – Bd Regina Elisabeta – Str. Remus Opreanu – Str. Marinei – Direcția Agricolă -  str. Revoluției), în intervalul 06:00-15:00;
- se vor impune restricții de circulație auto pe str. Valea Portului, de la Poarta 3, în intervalul orar 06:00-15:00;
- se vor impune restricții de circulație pe traseul Bd Regina Elisabeta – str. Remus Opreanu – str. Marinei – str. Revoluției, în intervalul 20:00-23:00 pentru permiterea desfășurării în bune condiții a retragerii cu torțe și susținerea concertelor pe parcursul acesteia;
-se va restricționa parcarea de pe strada Termele Romane, Bulevardul Regina Elisabeta, strada Remus Opreanu, de la strada Lebedei până la strada Revoluției, de la  Poarta 1 și din Portul Turistic Tomis în perioada 14.08.2024, ora 15:00-15.08.2024,ora 15:00. 


Sursa: stiripesurse.ro 


Citește și:


Marcel Ciolacu, declarații în Portul Militar ConstanțaCe a spus premierul despre situația de la Spitalul Pantelimon. „Vorbim de un omor premeditat” (VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii