Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Marcel Ciolacu, prezent în Portul Constanța, la ceremonia de sosire a navei - școală „Mircea”

ro

07 Aug, 2024 18:51 196 Marime text
Sursa foto: Facebook



 
  • Mâine, 8 august, la ora 10:00,  premierul Marcel Ciolacu va participa  la ceremonia de sosire în Portul Constanța a navei-școală “Mircea”, după executarea unui marș internațional de instrucție în Marea Neagră și Marea Mediterană, potrivit unui comunicat al guvernului României.

Evenimentul va avea loc în Portul militar Constanța, Poarta 1.

Alocuțiunea susținută de premierul Marcel Ciolacu va fi  transmisă LIVE pe conturile de Facebook și YouTube ale Guvernului și pe canalul unic de distribuție al Palatului Victoria.

Nava-școală „Mircea” se întoarce joi, 8 august, ora 10.00, în portul militar Constanța, după ce a executat un marș internațional de instrucție de șase săptămâni, în Marea Neagră și Marea Mediterană. La bordul velierului se află 86 de studenți de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, precum și opt studenți străini de la academii navale partenere din Bulgaria, Letonia, Polonia, Spania și Turcia, transmite un comunicat din partea Ministerului Apărării Naționale.
 
Nava-școală „Mircea” a plecat din portul militar Constanța pe data de 26 iunie, iar pe parcursul marșului a efectuate scale de reprezentare în porturile Pireu (Grecia), Livorno (Italia), Toulon (Franța), Palermo (Italia) și Bodrum (Turcia), timp în care a parcurs peste 3.400 de mile marine.



Citește și
MApNNava-școală „Mircea” revine acasă după șase săptămâni
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii