Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 20 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul României, Marcel Ciolacu - „Vă propun să construim un program de dezvoltare a României care să plece de la ideile venite de la oamenii obișnuiți”

ro

20 Aug, 2024 10:29 175 Marime text
Sursă foto: Facebook/Marcel Ciolacu

PSD lansează o platformă pentru propuneri pe fiecare domeniu important, de la sănătate, educație, muncă și mediu la economie, transport, agricultură și justiție. Iată mesajul premierului României, Marcel Ciolacu.

„Vă propun să construim un program de dezvoltare a României care să plece de la ideile venite de la oamenii obișnuiți.

Este momentul ca prioritățile reale ale românilor să se reflecte în acest plan pe baza căruia să administrăm țara în următorii patru ani.

De aceea, lansăm această platformă prin care dorim să adunăm propuneri pe fiecare domeniu important, de la sănătate, educație, muncă și mediu la economie, transport, agricultură și justiție.

Scrie-ne și spune-ne cum vrei tu să schimbi România! Și cu cât vor fi mai multe mesaje și soluții, cu atât mai bun și legitim va fi acest Plan pentru România; un act care să respecte cu adevărat voința și interesele românilor”, transmite acesta printr-un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook.




Citește și:
Premierul Marcel Ciolacu a participat la slujba de sfințire a picturii Catedralei Sfântul Sava de la Buzău (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii