Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 07 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Albești din județul Constanța concesionează serviciul de distribuție a gazelor naturale. Date limită

ro

07 Oct, 2024 18:17 144 Marime text
Primăria Albești, județul Constanța anunță lansarea unei proceduri de achiziție publică pentru concesionarea serviciului de distribuție a gazelor naturale. Acest demers se bazează pe Hotărârea Guvernului nr. 209/2019.

Obiectul concesionării; natura şi dimensiunea prestărilor este reprezentat de serviciul de utilitate publică de distribuţie a gazelor naturale, reprezentând ansamblul activităţilor şi operaţiunilor. 

Termenul de finalizare sau durata contractului este de 49 de ani.

Data limită pentru depunerea ofertelor este stabilită pentru 25 noiembrie 2024, ora 10:00.
 
Data, ora şi locul deschiderii ofertelor este 25.11.2024, ora 11.00, Comuna Albeşti, satul Albeşti, Şos. Mangaliei nr. 52, judeţul Constanţa.
 
Adresa la care trebuie transmise ofertele este Comuna Albeşti, satul Albeşti, Şos. Mangaliei nr. 52, judeţul Constanţa, Compartiment Achiziţii Publice.
 
Data trimiterii spre publicare a anunţului de participare este 03.10.2024.
 
Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial cu numărul 188 din data de 4 octombrie 2024.
 
 

Licitația pentru proiectul tehnic aferent înființării rețea distribuție gaze naturale în comuna Albești a fost contestată în 2022

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a adoptat în noiembrie 2022, o decizie care vizează o procedură de achiziție organizată de Primăria Albești din județul Constanța.

Achiziția făcea referire la elaborare Proiect tehnic, DTAC și Detalii de execuție aferent obiectivului de investiții "Înființare rețea distribuție gaze naturale în comuna Albești, județul Constanța”».

SC Alrosel Project SRL cu sediul social în județul Iași a contestat rezultatul licitației.

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a decis să admită, în parte, contestația formulată de SC Alrosel Project SRL, anulează raportul procedurii și actele subsecvente cu privire la evaluarea ofertei și dispune reevaluarea acesteia în conformitate cu considerentele prezentei decizii.

Autoritatea contractantă a fost obligată la plata către SC Alrosel Project SRL a sumei de 1500 lei, reprezentând cheltuieli de judecată.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Licitația pentru proiectul tehnic aferent înființării rețea distribuție gaze naturale în comuna Albești a fost contestată. Ce a decis CNSC?
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii