Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 05 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a autorizat lucrările exterioare de la Cazino!

ro

05 Aug, 2024 17:00 211 Marime text
  • Termenul de valabilitate al AC este de 24 de luni.

Primăria Constanța a autorizat astăzi, 5 august 2024, lucrările exterioare la Cazino, lucrări ce vizează inclusiv rețelele de utilități.
 
Este vorba despre Autorizația de Construire nr. 732 din 5 august 2024, emisă la solicitarea UAT Constanța prin Primar Vergil Chițac, denumirea fiind „Consolidare și restaurare Cazino Constanța, lucrări exterioare, rețele utilități și organizare lucrări“.
 
Termenul de valabilitate al AC este de 24 de luni.
 
Amintim, contractul vizând lucrările exterioare de la Cazinoul din Constanța a fost adjudecat de Aedificia Carpați SA, antreprenorul general al lucrărilor de renovare, reabilitare, consolidare și modernizare a celebrului monument istoric.
 
Lucrările de la Cazino sunt întreprinse de Aedificia Carpați SA, alături de Remon Proiect SRL, Profesional Construct Proiectare SRL, Tehnoinstal SRL, precum și Construcții Erbașu SA (pentru lucrările suplimentare).
 
În descrierea contractului, se precizează că lucrările contractate presupun reabilitarea zidului de sprijin terestru, refacerea balustradei metalice și a parapetului, executarea rețelei de evacuare ape pluviale, precum și refacerea pavimentului terasei din dale de piatră.
 
Detalii despre acest contract pot fi consultate aici
 
La rândul său, Remon Proiect SRL, proiectantul general al lucrărilor de la Cazino, și-a adjudecat contractul pentru asigurarea asistenței tehnice vizând lucrările exterioare - detalii aici
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cazino Constanța: Casinoul Comunal - „mașină a timpului“, sclipitoare în ploaie, pe cerul înnorat al falezei (FOTO+VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii