Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Constanța Coffee Break, la ediție de octombrie, în pași de tango!

ro

18 Oct, 2024 21:54 224 Marime text

Sursa foto: Facebook/ Primăria Constanța




În acest final de săptămână, Bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între Capitol și Miga, devine și în acest weekend zonă de promenade, spun reprezentanții primăriei Constanța.
 

„Reconfigurăm spațiul pentru experiențe noi.
Ne relaxăm la o ceașcă de cafea aburindă, ne plimbăm, ne întâlnim cu prietenii, facem sport și totul se întâmplă într-o zonă liberă de traficul auto”, se arată într-un comunicat remis.

 
Weekendul acesta, vor fi activități extrem de interesante pe bulevard.
 
Prăvălia cu cărți vă propune o experiență inedită „Lectură pe bulevard”, sâmbătă și duminică, de la ora 15:00. Și, tot cu sprijinul Prăvăliei cu cărți și al Tango Magico, Total Dance, Villa de Tango și Tango Tv, ambele seri se vor încheia cu „Tango pe bulevard”. De la ora 19:00, dansăm tango într-o atmosferă idilică precum altădată.
 
Proiectul lansat de Primăria Municipiului Constanța urmărește să acorde constănțenilor posibilitatea de a petrece momente speciale într-un spațiu special, iar centrul orașului, cu clădiri cu parfum de epocă, reprezintă locul cel mai potrivit .
 
 
 
Citește și
„Big Brother” la Constanța!Au apărut panouri cu „Atenție, zona este supravegheată video”. Stadiul proiectului celor 1.100 de camere
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii