Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Parcarea de la Sala Sporturilor „Simona Amânar”, blocată temporar

ro

16 Sep, 2024 14:29 214 Marime text


CSM Constanța, Sursa foto: Primăria Constanța

 
  • Marți, 17 septembrie 2024, de la ora 20:00, în Sala Sporturilor „Simona Amânar”, echipa feminină de baschet CSM Constanța joacă primul meci din EuroLeague Women.
  •  În data de 17 septembrie 2024, se va permite blocarea accesului în parcarea de la Sala Sporturilor „Simona Amânar”.
După un sezon în care echipa CSM Constanța a câștigat tot ce se putea pe plan pe intern fiind în premieră campioană națională și câștigătoare a Cupei României, sportivele noastre își măsoară forțele din acest sezon cu echipe din EuroLeague Women Basketball.

Potrivit unui comunicat din partea Primăriei Municipiului Constanța, CSM Constanța, aflată în faza calificărilor, își joacă șansa de a accede în grupele competiției supreme continentale. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu întâlnește Casademont Zaragoza, una dintre echipele de top ale Spaniei, sfert finalistă EuroLeague Women Basketball în sezonul precedent.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, în data de 17 septembrie 2024, în intervalul orar 06:00-23:00, se va permite blocarea accesului în parcarea de la Sala Sporturilor „Simona Amânar” cu formarea unui culoar de acces din strada Mircea cel Bătrân – parcare Sala Sporturilor și ieșire în strada Mircea cel Bătrân.

Intrarea la meci este liberă! Hai, Constanța!, a încheiat sursa citată.

Citește și:
Primăria ConstanțaSfaturi utile pentru cei care doresc să adopte câini
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii