Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța, precizări importante despre reabilitarea urbană în zona Aleea Lupeni

ro

10 Feb, 2023 13:42 1259 Marime text
foto: Primăria Constanţa
Municipiul Constanţa, titular al proiectului „Reabilitare urbană a terenurilor situate în zona Aleea Lupeni din municipiul Constanța prin amenajarea de locuri de parcare și spații verzi”, anunță publicul interest asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Reabilitare urbană a terenurilor situate în zona Aleea Lupeni din municipiul Constanța prin amenajarea de locuri de parcare și spații verzi” propus a fi amplasat în jud. Constanța, Aleea Lupeni.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța, din municipiul Constanța, str. Unirii, nr. 23, judetul Constanța, în zilele de luni - vineri, între orele 900-1300, precum și la următoarea adresa de internet: http://apmct.anpm.ro., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial 

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.


Aleea Lupeni 

În august 2022, Primăria Constanța a eliberat certificat de urbanism nr. 1.795 pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru amenajarea de locuri de parcare și de spații verzi pe terenurile din zona Aleii Lupeni.
 
Vă reamintim, în ședința ordinară din iunie a.c., consilierii locali au aprobat, exproprierea a patru terenuri din această zonă și studiul de prefezabilitate pentru amenajarea de locuri de parcare și de spații verzi pe terenurile din zona Aleii Lupeni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii