Primăria Constanța scoate la licitație proiectul de reabilitare a conductelor de pe Magistrala II. Pentru că nu au banii, a fost introdusă o clauză suspensivă!
Primăria Constanța scoate la licitație proiectul de reabilitare a conductelor de pe Magistrala II. Pentru că
14 Aug, 2021 00:00
ZIUA de Constanta
2544
Marime text
- Se organizează achiziția publică pentru încredințarea contractului de execuție lucrări, inclusiv serviciul de proiectare (pentru obiectivul de investiții "Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din municipiul Constanța - Etapa II
- Se vizează reabilitarea a 12,716 km traseu aparținând Magistralei II, precum și breteaua de legatură dintre cele două magistrale
- Procedura de atribuire a contractului de achiziție publică este inițiată sub incidența unei clauze suspensive, în sensul că încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de obținerea finanțării lucrărilor din fonduri europene nerambursabile prin Programul Operațional Infrastructura Mare sau alte surse de finanțare
- Valoarea totală estimate a lucrărilor este de
90. 304. 600.40 lei fără TVA
Primăria Constanța organizează achiziția publică pentru încredințarea contractului de execuție lucrări, inclusiv serviciul de proiectare (PAC, PT, DDE, asistență tehnică) pentru obiectivul de investiții "Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din municipiul Constanța - Etapa II - lot 1 și lot 2.
În cadrul studiului de fezabilitate pentru „Reabilitarea retelelor termice primare / transport a energiei termice din municipiul Constanta” Etapa s-a propus reabilitarea a 12,716 km traseu aparținând Magistralei II, precum și breteaua de legatură dintre cele două magistrale.
Procedura de atribuire a contractului de achiziție publică este inițiată sub incidența unei clauze suspensive, în sensul că încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de obținerea finanțării lucrărilor din fonduri europene nerambursabile prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) și/sau alte surse de finanțare legal constituite, semnarea contractului ce face obiectul procedurii de atribuire fiind posibilă doar în situația în care se respectă dispozițiile referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidența legislației privind finanțele publice.
În cazul în care, indiferent de motive, contractul de finanțare aferent obiectivului de investiții ce face obiectul procedurii de atribuire nu este încheiat/semnat, autoritatea contractantă va aplica prevederile art. 212 alin. (1) lit. c) teza a II-a din Legea nr. 98/2016 și poate anula procedura de atribuire, încheierea contractului de achiziție publică fiind imposibilă în lipsa unui contract de finanțare valabil care să certifice obținerea finanțării lucrărilor din fondurile europene nerambursabile.
Valoarea totală estimate a lucrărilor este de 90. 304. 600.40 lei fără TVA.
Reabilitarea va fi realizată prin folosire de tehnologii noi, care să conducă la creșterea eficienței energetice, în vederea livrării agentului termic la parametrii cantitativi și calitativi solicitați la consumatori și cu un impact minim asupra mediului, prin reducerea cantității de poluanți.
În cadrul reabilitării rețelelor termice se redimensionează conductele și se renunță la anumite conducte care nu mai sunt necesare.
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Vergil Chitac, primar al municipiului Constanța, Rusu Ionuț, viceprimar al municipiului Constanța, Cocargeanu Florin – Daniel, viceprimar al municipiului Constanța, Ovanesian Felicia, administrator public, Călin Viorela Mirabela, secretar municipiu delegate, Marcela Frigioiu, director executive, Georgeta Gheorghe, director executiv adjunct, Oana Dobre, șef serviciu, Lenuța Petcu, șef serviciu, Andreea Dragan, director executiv adjunct, Nilghiun Manea, șef serviciu, Dan Leu, arhitect șef, Diana Țenea, director executiv adjunct, Dr. ing. Cristina Cremenescu, expert coordonator întocmire caiet de sarcini și Ing. Alexandru Teleru, expert tehnic întocmire caiet de sarcini.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 septembrie 2021, ora 15.00, în SEAP.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Constanţa împrumută modelul municipiului Oradea De la 1 ianuarie, magistralele CET vor fi administrate temporar de RADET
Consilierii locali au votat. Primăria Constanța preia în 45 de zile magistralele CET pentru a le moderniza
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii