Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:34 08 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Unde pot depune constănțenii deșeurile voluminoase, săptămâna aceasta?

ro

08 Oct, 2024 11:08 205 Marime text
Sursa foto: Primăria Constanța




Săptămâna aceasta, constănțenii care locuiesc în centru pot depune deșeurile voluminoase de care nu mai au nevoie în containerul amplasat pe strada Productelor, bloc F1B (platforma 467), potrivit Primăriei Constanța.
 
În bena de culoare verde locuitorii din Constanța pot depozita mobilier vechi deteriorat, canapele, rafturi, dulapuri, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere, etc.
 
Nu puteți depozita: deșeuri menajere, deșeuri rezultate din construcții sau demolări, deșeuri de echipamente electrice și electronice, deșeuri reciclabile (hârtie, carton, plastic, metal, sticlă).
 
În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A, telefon: 0723 372 163, menționează reprezentanții primăriei.
 

„Nu uitați! Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare”, subliniază Primăria Constanța.
 

Graficul de colectare a deșeurilor voluminoase poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, la secțiunea „Mediu”.
 
Citește și
Tulcea Insule Ecologice Digitalizate pentru colectarea selectivă a deșeurilor. Investiția este în valoare de 1.849.928 euro (FOTO)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii