Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 05 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Insule Ecologice Digitalizate pentru colectarea selectivă a deșeurilor. Investiția este în valoare de 1.849.928 euro (FOTO)

ro

05 Oct, 2024 11:26 184 Marime text
Sursa foto: Primăria Tulcea






Un număr de 100 de Insule Ecologice Digitalizate vor fi instalate în municipiul Tulcea, ce vor înlocui vechile containere de la punctele de colectare, potrivit unui anunț al Primăriei Tulcea.
 
Conform primăriei tulcene, acestea includ ecoinsule subterane compuse din 5 containere de capacități între 2 și 5 metri cubi și supraterane, instalate pe platforme, pentru fracțiile biodegradabil, rezidual, sticlă, plastic și metal, hârtie și carton.
 
Fiecare punct de colectare va fi dotat cu o componentă digitală formată dintr-un ansamblu hardware (sisteme electronice și mecanice de control a admisiei deșeurilor în containere) și o platformă software (soluție IT) care acoperă componenta de monitorizare a acceptării deșeurilor în containere.
 
Ministerul Mediului  a finalizat achiziția acestora, iar Primăria Municipiului Tulcea va realiza investiția în valoare de 1.849.928 euro finanțată prin PNRR, Componenta C3 „Managementul deșeurilor”.
 
 
 
Citește și
Ziua animalelor, marcată la Tulcea. Elevii învață despre responsabilitatea deținerii de animale
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii