Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:11 20 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Năvodari organizează Concursul Național de Literatură “Gala Flamingo”, ediția IV. Înscrierile, până pe 10 septembrie 2024

ro

20 Aug, 2024 09:52 194 Marime text
Concurs Primaria Navodari
  • Până pe data de 10 septembrie 2024, toți cei pasionați de artă literară sunt invitați să se înscrie la o competiție care oferă oportunitatea de exprimare creativă în două secțiuni: poezie și proză scurtă.
  • La Secțiunea I (poezie), pot participa persoane cu vârsta cuprinsă între 18- 90 ani. La secțiunea II ( proză scurtă) pot participa persoane cu vârsta cuprinsă între 11-17 ani.
  • Decernarea premiilor va avea loc pe data de 14 septembrie 2024, iar creațiile vor fi analizate de 3 jurați, membri în Uniunea Scriitorilor din România.
 
Primăria Orașului Năvodari anunță deschiderea înscrierilor pentru Concursul Național de Literatură, “Gala Flamingo”, ediția IV.  Până pe data de 10 septembrie 2024, toți cei pasionați de artă literară sunt invitați să se înscrie la o competiție care oferă oportunitatea de exprimare creativă în două secțiuni: poezie și proză scurtă.

„Înscrie-te acum și fii parte din această gală artistică de excepție, care celebrează talentul și imaginația. Vă așteptăm cu drag să vă alăturați competiției!“, au transmis reprezentanții Primăriei Năvodari.


La Secțiunea I (poezie), pot participa persoane cu vârsta cuprinsă între 18- 90 ani. Tema concursului de poezie este “Când pasul pleacă și se întoarce…“.

Juriul va ține cont de: metaforă, mesaj, cursivitate, ritm și măsură, gradul de complexitate artistică, respectarea normelor ortografice, ortoepice și de punctuație în vigoare. Poeziile pot fi clasice sau vers alb.

Participanții vor trimite două poezii în format digital la adresa de mail: abdul-cair.latip@primaria-navodari.ro până pe data de 10 septembrie 2024.
 
La secțiunea II ( proză scurtă) pot participa persoane cu vârsta cuprinsă între 11-17 ani. Tema concursului de proză este „Pe aripile toamnei…“. Juriul va ține cont de metaforă, mesaj, cursivitate, valențele stilistice ale textului, respectarea normelor ortografice, ortoepice și de punctuație în vigoare.

Concurenții vor trimite câte două creații, fiecare cu câte 25 rânduri, în format electronic la adresa de mail abdul-cair.latip@primaria-navodari.ro până pe data de 10 septembrie 2024.

Textele pentru concurs vor fi redactate/ scrise în format A4, Times New Roman, caracter 12, Obligatoriu cu diacritice.
Decernarea premiilor va avea loc pe data de 14 septembrie 2024, iar creațiile vor fi analizate de 3 jurați, membri în Uniunea Scriitorilor din România.
 
Premiile care vor fi puse în joc:

Marele Premiu Flamingo Artistic Creation, 2024  
Premiul I, II, și III  pentru fiecare secțiune în parte 


ATENȚIE: Participanții sunt responsabili de autenticitatea și originalitatea lucrării. Organizatorul nu va lua în considerare lucrările care încalcă, în vreun fel, legea drepturilor de autor sau alte legi naționale aflate în vigoare la data concursului.
Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon : 0737431767, Abdul-Cair Latip, inițiator proiect.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
 
 
Primăria Năvodari reconstruiește Școala nr.3 cu fonduri europene. Iată stadiul de executare a lucrărilor!

 
Primaria Năvodari, precizări despre stadiul de finalizare a Casei de Cultură, proiect finanțat prin POR 2014–2020
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii