Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 02 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, în concediu medical, după accidentul rutier în care a fost implicat

ro

02 Oct, 2024 15:20 326 Marime text
Vergil Chițac. Foto: ZIUA de ConstanțaPrimarul municipiului Constanța Vergil Chițac se află în concediu medical. 

Decizia ar fi fost luată după ce a fost implicat într-un accident rutier pe Autostrada A 2 București-Constanța. 

Amintim că, în data de 30 septembrie 2024, primarul Constanței, Vergil Chițac, a fost implicat într-un accident rutier pe autostrada A2, pe sensul spre Constanța. 

„Pacientul a fost adus la UPU în jurul orei 18.00, conștient, stabil și cooperant. S-au efectuat toate investigațiile medicale necesare, iar rezultatele acestora n-au relevat nicio leziune postraumatică. Având în vedere starea generală a pacientului, nu se impune internarea acestuia”, a transmis Crina Kibedi, reprezentatul Spitalului Județean Constanța.


La ieșirea din spital, primarul Vergil Chițac, a declarat exclusiv pentru Ziua de Constanța, că se simte foarte bine și că, în definitiv, este fost militar.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe Autostrada A2 a avut loc un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 53 de ani, ar fi condus un autoturism și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției, iar vehiculul ar fi lovit glisiera metalică dreaptă.

În urma accidentului rutier a fost rănit ușor pasagerul din autoturism, un bărbat de 62 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și cu cel din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

Citește și: 

Primarul Constanței, Vergil Chițac, implicat în accidentul de pe autostrada A2 (FOTO+VIDEO)

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii