Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul Înaltpreasfințitului Teodosie în perioada 19-22 octombrie

ro

19 Oct, 2024 18:53 180 Marime text

În perioada 19-22 octombrie, Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va desfășura un program special, dedicat sărbătorii Sfântului Cuvios Gherasim din Chefalonia.

Activitățile încep în această seară, cu participarea sa la slujba Privegherii la mănăstirea „Sfântul Gherasim din Chefalonia”, în Grecia. Duminică, 20 octombrie, acesta va fi parte din soborul de arhierei care va oficia Sfânta Liturghie la aceeași mănăstire



Programul Înaltpreasfințitului Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 19 – 22 octombrie este următorul:

În această seară, 19 octombrie, va fi prezent la slujba Privegherii la mănăstirea „Sfântul Gherasim din Chefalonia” (Kefalonia, Grecia).

Duminică, 20 octombrie, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Cuvios Gherasim din Chefalonia. De la ora 8.30, ierarhul nostru va face parte din soborul de arhierei care va săvârși Sfânta Liturghie la mănăstirea „Sfântul Gherasim” (Kefalonia, Grecia), urmată de o procesiune, iar de la ora 18.00, va participa la slujba Vecerniei la mănăstirea „Sfântul Gherasim”.

Luni, 21 octombrie, de la ora 4.00, va oficia Sfânta Liturghie la mănăstirea „Sfântul Gherasim” (Kefalonia, Grecia).

Marți, 22 octombrie, de la ora de la ora 6.30, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.


Citește și:

IPS Teodosie face noi declarații controversate-„Nu vă luaţi după medic în cele sufleteşti! Nu are o pregătire duhovnicească” (VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii