Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect de mediu, depus de ON Grid Future Project SRL la APM Constanța. Iată ce presupune!

ro

14 Jul, 2024 12:32 347 Marime text
Sursa foto: freepik.com
  • Proiectul privind construirea unei capități noi de sticare a energeiei electice pentru IS Saligny a fost depus la APM Constanța de ON Grid Future Project SRL.
  • Nu  este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, a transmis APM Constanța. Bălan Elena este asociat unic și adminsistrator în ON Grid Future Project SRL.

ON Grid Future Project SRL a depus la APM Constanța proiectul privind construirea unei capități noi de sticare a energeiei electice pentru IS Saligny.

Ulterior, Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța a anunțat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare. Astfel, nu este necesara efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire capacitate noua de stocare a energiei electrice (baterii) IS Saligny“, propus a fi amplasat în comuna Saligny, extravilan, parcela A 460/45.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii
competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8.00-16.30, vineri, între orele 8.00-14.00. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 18.07.2024.


Despre ON Grid Future Project SRL

Înființată în anul 2022, firma are sediul social pe strada Maria Rosetti, Nr. 8A, Et. 2, Ap. 3, București și se ocupă de ptroducția de producția de energie electrică. Bălan Elena este asociat unic și adminsistrator.

Potrivit termene.ro, Bălan Elena mai este asociat și administrator în:  Elektra Invest SRL,  FOCUS Energy Project SRL, Alternative Energy Project SRL, Connect Green Project SRL, Future Energy Project SRL, Future Connect Project SRL, Green Focus Project SRL, Alternative Green Project SRL, Alternative Renewable Energy SRL, On Grid Focus Project SRL, Solar Radiation Project SRL, Future Solar Project SRL, Renewable Connect Project SRL.

În anul 2023, firma cu o cifră de afaceri de zero lei și fără angajați a declarat un profit de 19 lei.

 PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articolo au fost folosite și informații de pe termene.ro.

Citește și:


Undă verde de la APM Constanța: Biograins Cuza Vodă Cooperativa Agricolă va împăduri un teren din extravianlul satului Poiana, orașul Ovidiu

Comentariile și propunerile pot fi depuse la APM Constanța: Pădure, plantată de un constănțean pe un teren agricol din UAT Ion Corvin
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii