Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 04 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectele mixed-use din portofoliul IULIUS, un suflu fresh pentru comunitățile din România, ajung și la Constanța

ro

04 Oct, 2024 10:32 296 Marime text
Dino Park, septembrie 2024Experiența oferită de IULIUS, dezvoltatorul român de real estate cu o experiență de 25 de ani, este memorabilă pentru membrii unei comunități. Acest aspect se datorează prin dovezile clare care reies din proiectele finalizate în orașe cu tradiție precum Cluj-Napoca, Iași, Timișoara sau Suceava.
 
 
Compania a creat facilități care se pretează pentru o serie largă de activități de timp liber, stimulând oamenii să petreacă timp de calitate împreună.  Astfel, aceștia pot merge de la cumpărături direct la o cafenea, iar după o plimbare printr-una dintre grădinile urbane pot ajunge direct la un restaurant, la un film sau la unul dintre numeroasele evenimente organizate de IULIUS. Fiindcă reușesc să satisfacă o plajă largă de nevoi și dorințe, proiectele mixed-use dezvoltate de IULIUS atrag anual peste 70 de milioane de vizitatori, atât din țară, cât și din țările vecine. Dar, totuși, cum reușesc aceste proiecte să fie atât de atractive pentru vizitatori?
 
 Prin organizarea unor evenimente unice și accesibile comunităților locale, proiectele IULIUS au devenit adevărate destinații culturale, chiar în inima orașelor. Evenimentele IULIUS surprind prin varietate și prin surprizele din fiecare sezon. În această toamnă, de exemplu, IULIUS aduce la Iași și Timișoara experiențe pentru care, altfel, oamenii ar fi trebuit să călătorească sute de kilometri pentru a le putea accesa.
 

MINA Pop-Up: experiență imersivă la Timișoara



 
În perioada 3 octombrie 2024- 12 ianuarie 2025, Iulius Town din Timișoara găzduiește expoziția MINA Pop-Up, care le va oferi vizitatorilor oportunitatea de a interacționa, într-un nou mod, cu o serie de lucrări artistice. Această expoziție itinerantă a primului spațiu imersiv din România și celui mai mare centru de new media art din Europa de Sud Est a fost vizitată în această vară și la Iași, în Palas Campus, de peste 52.000 de persoane. Aceeași expoziția a fost activă și la Iulius Mall Cluj, în primăvară. Aici, vizitatorii descoperă „Lumea Subacvatică – O călătorie imersivă a apei”, o incursiune educațională în biodiversitatea apei, care are și rolul de a atrage atenția asupra modului în care putem contribui la o lume mai curată și la protejarea speciilor, cât și expoziția imersivă „Van Gogh”.
 

Expoziție cu dinozauri, la Iași



 
La rândul său, la Iași, Parcul Palas devine în această toamnă tărâmul reptilelor gigant din toate timpurile pentru că, în perioada 27 septembrie – 10 noiembrie 2024, găzduiește expoziția Lumea Dinozaurilor și Monștrii marini. Cei fascinați de misterele erei mezozoice îi vor descoperi pe dinozaurii care au populat pământul cu milioane de ani în urmă prin intermediul unei expoziții spectaculoase ce reunește 35 de exponate de animale marine gigant și dinozauri animatronici, printre care T-Rex, Mosasaur, Plesiosaurus sau Dimetrodon.
 
Indiferent dacă locuitorii caută o destinație pentru activități prietenoase pentru familiile cu copii, pentru tineri sau pentru oameni maturi, proiectele mixed-use IULIUS reprezintă punctul de întâlnire pentru oamenii din comunitate, care surprinde mereu prin activități atractive pentru întreaga familie și pentru preferințe diverse.


 

Următoarea destinație IULIUS: la malul mării

 
Următoarea destinație de dezvoltare pentru proiectele IULIUS este orașul Constanța, care va deveni cel de-al cincilea oraș în care compania ieșeană va crea un proiect mixed use, redând comunității o suprafață de 38 de hectare inactivă de mai bine de un deceniu. Și la Constanța, elementul central al investiției de 800 de milioane de euro este reprezentat de o grădină urbană care va găzdui evenimente variate pentru constănțeni. Astfel, IULIUS va aduce la malul mării expertiza sa în realizarea unor proiecte integrate, similare celor din celelalte orașe din portofoliu, creând noi locuri de relaxare ideale pentru evenimente și activități diverse care le vor oferi prilejul să socializeze și să se bucure de un stil de viață modern alături de cei dragi.


Citește și

IULIUS, dezvoltatorul celui mai amplu proiect de regenerare urbană anunțat în Constanța, a primit undă verde pentru un demers similar în Cluj-Napoca
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii