Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 08 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul dotării cu microbuze electrice pentru elevii din județul Constanța, s-a suplimentat cu noi microbuze

ro

08 Oct, 2024 11:21 208 Marime text





 
  • Pentru a răspunde nevoilor din județ, pe baza unei analize actualizate, lista unităților beneficiare a fost extinsă cu cinci localități: Saligny, Saraiu, Grădina, Hârșova și Bărăganu.
 
În cursul zilei de ieri, 07 octombrie 2024, președintele CJC, Mihai Lupu, a semnat Actul adițional la Contractul de finanțare nr. 1195/12.09.2024, care prevede suplimentarea numărului de microbuze electrice (16+1) de la 25 la 30 de bucăți, potrivit unui comunicat al Consiliului Județean Constanța.
 

„După finalizarea achiziției inițiale, au rămas fonduri disponibile, astfel că s-a decis cumpărarea a încă cinci microbuze, în limita bugetului alocat inițial. Noile microbuze vor asigura un transport sigur și ecologic pentru elevii din localitățile eligibile, facilitând accesul la educație și contribuind la protejarea mediului. În cazul celor cinci microbuze suplimentare, ne angajăm să derulăm noi proceduri de achiziție, ceea ce înseamnă că acestea vor ajunge în județ cel mai probabil în vara anului viitor." – a precizat Mihai Lupu, președintele CJC.

 
Modificările aduse prin acest act adițional nu afectează scopul, obiectivele sau valoarea eligibilă fără TVA a proiectului, iar cele 25 de microbuze deja contractate sunt așteptate să ajungă în județul Constanța până la sfârșitul lunii octombrie 2024.
 
Amintim că în luna aprilie a acestui an s-a semnat contractul de furnizare microbuze electrice în cadrul proiectului “Dotarea cu microbuze electrice pentru elevi ai unităților de învățământ preuniversitar care funcționează în localitățile eligibile de pe raza Județului Constanța”, finanțat în cadrul PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată. Valoarea contractului de finanțare se ridică la 35.848.750,00 lei cu TVA.
 
 
 
 
Citește și
CJC a atribuit contractul finanțat prin PNRR Asociere de firme româno-spaniolă furnizează 25 de microbuze electrice pentru mai multe localități din județ (DOCUMENT)
 
 
 
 
 
 
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii