Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protocol de colaborare între Ministerul Educației și Justice and Care Romania. Precizări ale ministrului Deca

ro

23 Jul, 2024 21:03 154 Marime text


Sursa foto: Facebook/ Ligia Deca






Ministrul Educației, Ligia Deca, a semnat astăzi un protocol de colaborare între Ministerul Educației și Justice and Care Romania. Scopul protocolului este creșterea gradului de conștientizare a tinerilor și a familiilor acestora referitor la riscul de exploatare sau trafic de persoane, după cum a anunțat ministrul Deca într-o postare pe Facebook..
 
 

„Ne dorim să dezvoltăm împreună un program sectorial de prevenire, identificare și suport pentru elevii aflați în situații de risc de exploatare sau trafic de persoane.
 
În acest sens astăzi am semnat, împreună cu Mădălina Turza, un protocol de colaborare între Ministerul Educației și Justice and Care Romania”, precizat aceasta.
 

 
Scopul protocolului este creșterea gradului de conștientizare a tinerilor și a familiilor acestora referitor la riscul de exploatare sau trafic de persoane.
 

„Colaborarea Ministerului Educației cu societatea civilă este crucială pentru rezolvarea problemelor complexe, precum traficul de persoane. Împreună putem asigura siguranța copiilor noștri!”, a punctat ministrul Educației.

 
 
 
 
Citește și
Ministrul Educaţiei, Ligia DecaÎn 2024, numărul posturilor titularizabile a crescut cu 45% 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii