Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Punctul de lucru de la Eforie Nord al firmei Consultanță pentru Infrastructuri Terestre - Consit SA, desființat

ro

17 Sep, 2024 17:00 149 Marime text

 Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
  • Pachetul de acțiuni al Consultanță pentru Infrastructuri Terestre - Consit SA este deținut de Marius Dan Borocan și de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 4.160, din data de 13 septembrie 2024, a fost publicată hotărârea nr. 1 din data de 1 iulie 2024 a Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor societății Consultanță pentru Infrastructuri Terestre - Consit SA, care are sediul social în București.
 
Legal şi statutar întrunită în data de 1.07.2024, la sediul societăţii, cu respectarea prevederilor Legii societăţilor nr. 31/1990 şi cele ale actului constitutiv al Societăţii, în prezenţa acţionarilor reprezentând 96,11% din capitalul social şi din drepturile totale de vot, cu unanimitatea voturilor acţionarilor prezenţi în adunare, AGEA a hotărât:
 
Art. 1. Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor a luat act de materialul prezentat privind punctul de lucru situat în Eforie Nord, oraşul Eforie, judeţul Constanţa. Din analiza materialului reiese clar faptul că în această locaţie societatea nu mai desfăşoară nicio activitate. Această situaţie impune luarea unor decizii importante privind viitorul acestui punct de lucru. În acest context, administratorul societăţii a propus desfiinţarea punctului de lucru, considerând că menţinerea acestuia nu mai este justificată din punct de vedere operaţional şi economic, acţionarii urmând să decidă asupra desfiinţării punctului de lucru din Eforie Nord, având în vedere circumstanţele prezentate şi impactul acestora asupra activităţii generale a societăţii.
 
Art. 2. Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor, prin vot deschis, cu unanimitatea voturilor acţionarilor prezenţi, în urma unei evaluări strategice şi a necesităţii de optimizare a resurselor societăţii, aprobă desfiinţarea punctului de lucru situat în Eforie Nord, judeţul Constanţa.
 
Art. 3. Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor societăţii Consultanță pentru Infrastructuri Terestre - Consit SA, prin vot deschis, cu unanimitatea voturilor acţionarilor prezenţi, aprobă împuternicirea lui Marius - Dan Borocan preşedintele Adunării Generale Extraordinare, să ducă la îndeplinire hotărârea Adunării Generale a Acţionarilor, să semneze Hotărârea, cât şi toate celelalte acte necesare ce se impun în vederea înregistrării prevederilor hotărârii la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.
 
Despre Consultanță pentru Infrastructuri Terestre - Consit SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 17 septembrie 2024, firma Consultanță pentru Infrastructuri Terestre - Consit SA a fost înființată în anul 1993, adresa sediului social este la București, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.

Pachetul de acțiuni al Consultanță pentru Infrastructuri Terestre - Consit SA este deținut de Marius Dan Borocan (96,11%) și de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (3,89%).

Calitatea de administrator este deținută de Marius Dan Borocan.

În 2023, Consultanță pentru Infrastructuri Terestre - Consit SA a avut o cifră de afaceri de 1.800.478 lei, un profit de 135.714 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 2.

Platforma termene.ro informează că firma Consultanță pentru Infrastructuri Terestre - Consit SA are în jur de 90 de contracte câștigate - achiziții directe și 32 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 16 septembrie 2024).

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Citește și:
 
Firme Constanța
SC Setcar SA. Aprobarea radierii punctului de lucru din judeţul Constanţa, pe ordinea de zi a AGEA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii