Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 31 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Atenție! Se oprește apa în mai multe zone din muncipiu

ro

31 Jul, 2024 08:53 237 Marime text
Foto: Pexels
 
  • Echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile astăzi, 31 iulie 2024, în vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite la nivelul sistemului de alimentare cu apă de pe strada Viorelelor din municipiul Constanța.
     
Echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile astăzi, 31 iulie 2024, în vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite la nivelul sistemului de alimentare cu apă de pe strada Viorelelor din municipiul Constanța, transmite un comunicat din partea RAJA SA.

În intervalul orar 8.30 - 14.30, sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe Șoseaua Mangaliei - partea dreaptă, pe sensul de mers spre localitatea Cumpăna, tronsonul cuprins de Gara CFR - Pod Doraly.

Totodată, pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 250 mm, de pe strada Dorului din municipiul Constanța, echipele
RAJA sunt nevoite să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 31 iulie 2024.

Astfel, în intervalul orar 8.45 - 14.00, sunt afectați de lipsa apei toți consumatorii din cartierul Coiciu.
 

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, a încheiat sursa citată.





Citește și:
RAJA Constanța: Fluctuații de tensiune la Stația de Pompare Palas! Cartiere afectate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii