Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 31 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța UPDATE. Cădere de tensiune la Sursa Tatlageac! Mai multe localități, fără apă potabilă

ro

31 Jul, 2024 09:57 242 Marime text
Foto: Pexels
 
  • Astăzi, 31 iulie 2024, în jurul orei 9.00, Sursa de Apă Tatlageac din județul Constanța a înregistrat o cădere totală de tensiune, motiv pentru care pompele de la nivelul acesteia nu mai pot funcționa.
     
Astăzi, 31 iulie 2024, în jurul orei 9.00, Sursa de Apă Tatlageac din județul Constanța a înregistrat o cădere totală de tensiune, motiv pentru care pompele de la nivelul acesteia nu mai pot funcționa, transmite un comunicat din partea RAJA SA.

Până la remedierea avariei de natură electrică, consumatorii din localitatea 23 August, precum și cei din stațiunile: Olimp, Neptun, Saturn, Venus, Jupiter, Cap Aurora nu vor avea apă potabilă la robinete.

În același timp, în municipiului Mangalia se va furniza apă cu presiune redusă iar în unele zone, în funcție de topografia rețelei, cu preponderență la etajele superioare ale imobilelor, se poate înregistra lipsa totală a acesteia.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că, imediat ce disfuncționalitățile de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie electrică vor fi remediate, lucrătorii RAJA vor relua furnizarea apei”, a încheiat sursa citată.


UPDATE:

Echipele furnizorului de energie electrică au reuȘit să repună sub tensiune sistemul ce alimentează Stația de Tratare și pompare Tatlageac. Imediat, echipele RAJA au executat manevrele de vane și s-a reluat pomparea către abonații afectați. La ora actuală, se furnizează apă cu presiune normală în localitățile 23 August și Mangalia, precum și în stațiunile: Olimp, Neptun, Saturn, Venus, Jupiter, Cap Aurora.

Citește și:
RAJA Constanța: Atenție! Se oprește apa în mai multe zone din muncipiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii