Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răspuns pozitiv de la APM Constanța. Zona Stradela Basarabi va avea noi locuri de parcare și spații verzi

ro

17 Sep, 2024 09:34 218 Marime text
Sursa foto, Primăria Constanța

 
MUNICIPIUL CONSTANŢA, titular al proiectului „Reabilitarea urbană a terenurilor situate în zona Stradela Basarabi din municipiul Constanța prin amenajarea de locuri de parcare și spații verzi”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANȚA.

Astfel, Agenția pentru Protecția Mediului a comunicat că nu este necesară efrectuarea evalurării impactului asupra mediului și nu este necesară parcurgerea celorlate etape din procedura de evaluare adecvată în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Reabilitarea urbană a terenurilor situate în zona Stradela Basarabi din municipiul Constanța prin amenajarea de locuri de parcare și spații verzi”, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, str. Basarabi, zona bl.17 de pe bulevardul 1 Decembrie 1918 și nr. 13bis, județul Constanța.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța din str. Unirii nr. 23 în zilele de luni-vineri, între orele 9:00 – 13:00, precum și la următoarea adresă de internet:http://apmct.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Citește și:
Primăria ConstanțaParcarea de la Sala Sporturilor „Simona Amânar”, blocată temporar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii