Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 08 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României – „ Astfel de situații vor fi mai dese”

ro

08 Sep, 2024 12:48 237 Marime text
Marcel Ciolacu, prim-ministru, Sursa foto: Facebook



 
  • Premierul României a reacționat după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României. Marcel Ciolacu susține că nu au fost probleme deosebite și că astfel de situații vor fi mai dese, în contextul în care Ucraina exportă grâne pe Dunăre.

„Am vorbit azi noapte cu domnul ministru, am vorbit și azi dimineață cu domnul ministru, la cafea, cum era normal. Nu au fost probleme deosebite pe teren, vor continua, pentru că urmează iar exporturi de grâne. Asta este, avem un război la granița cu România”, a explicat Marcel Ciolacu, potrivit digi24.ro.
 
Sistemul de supraveghere radar identificat și urmărit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, traseul unei drone care a pătruns în spațiul aerian al României și care a părăsit teritoriul nostru spre Ucraina. Ministerul Apărării a reacționat și a ridicat imediat două avioane F-16 pentru a monitoriza traseul dronei rusești. De asemenea, mai multe bucăți din dronă ar fi căzut într-o zonă nelocuită din Perisprava. MApN face cercetări în acest caz.



 
 
Citește și
Armata din Ucraina confirmă că două drone rusești au intrat în spaţiul aerian al României
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii