Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rețelele electrice și de iluminat public din comuna Mihai Viteazu, județul Constanța, vor fi extinse

ro

30 Jun, 2024 14:39 181 Marime text
  • Proiectul „Extindere rețele electrice și de iluminat public”, amplasat în comuna Mihai Viteazu, sat Mihai Viteazu, intravilan a fost depus la APM Constanța de Primăria Mihai Viteazu.
 
Primăria Mihai Viteazu extinde rețelele electrice și de iluminat public din comună.  Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Extindere rețele electrice și de iluminat public”, amplasat în comuna Mihai Viteazu, sat Mihai Viteazu, intravilan.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, strada strada Unirii, nr.23, municipiul Constanța, zilnic, între orele 9.00 – 13.00, şi la adresa titularului Primăria Comunei Mihai Viteazu. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:


Licitații Constanța: Iridex Group Salubrizare SRL, contract de 67.000 de euro cu Primăria Mihai Viteazu, pentru deșeuri (DOCUMENT)

Cumpărări directe Constanța: Drugon International SRL va furniza materiale didactice Primăriei Mihai Viteazu (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii