Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Revolut va deschide sucursală în București. Iată ce modificări vor fi făcute

ro

26 Sep, 2024 14:21 255 Marime text
Sursa foto: Facebook/Revolut
 
Revolut, compania fintech cunoscută pentru serviciile sale bancare inovatoare, va deschide o sucursală în București, care va deveni activă până la sfârșitul acestui an. Aceasta reprezintă un pas important pentru Revolut, care își extinde operațiunile în România, având deja licențe bancare în Marea Britanie și în alte țări din Spațiul Economic European, din care România face parte, potrivit știripesurse.ro.

„Toate conturile Revolut vor migra la IBAN-uri oferite de sucursala locală", a declarat Gabriela Simion, director general al Revolut Bank UAB pentru Economica.net.

Astfel, utilizatorii vor primi un nou număr de cont cu un IBAN românesc (care va începe cu RO), dar experiența generală a clientului va rămâne neschimbată.

Începând din 2021, tranzacțiile bancare în România se desfășurau pe baza unui IBAN emis de Libra Bank, un partener al Revolut.

Odată cu activarea sucursalei, clienții nu vor necesita nicio intervenție, transferul conturilor realizându-se automat la data stabilită de Revolut.

Cu noul IBAN, clienții vor putea utiliza contul ca pe un cont bancar principal, având posibilitatea de a primi salariul, pensia sau ajutoare sociale, precum și de a efectua plăți recurente, cum ar fi facturile și impozitele.

Cu sucursala din România, Revolut își propune să ofere clienților săi servicii bancare locale, având în vedere că banii deponenților sunt protejați prin asigurarea oferită de Compania de Stat Lituaniană pentru Asigurarea Depozitelor și Investițiilor, reglementată de Banca Centrală Europeană.


Citește și:
BCR lansează carduri de debit virtuale
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii