Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:07 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugăciunea ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, pentru alungarea secetei se amână

ro

25 Jul, 2024 10:14 400 Marime text






Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, anunțase că va oficia rugăciunile pentru încetarea secetei la Năvodari, zona Sibioara.

„În data de 25 iulie, de la ora 11.00, Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va rosti rugăciunile pentru încetarea secetei la Năvodari, zona Sibioara.- au transmis reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului”, arăta un comunicat din partea Arhiepiscopiei Tomisului. 

 
Astăzi, joi, 25 iulie, Arhiepiscopia Tomisului a revenit cu o altă precizare conform căreia rugăciunea se amână.
 

„Din cauza unei activități urgente, care necesită prezența Înaltpreasfințitului, rugăciunea programată la Năvodari, zona Sibioara, se amână.”, se precizează în comunicat.


Meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în perioada 25 iulie, ora 12.00 - 25 iulie, ora 23.00.

În Muntenia, Dobrogea, estul Olteniei, sudul Moldovei și local în zona de munte vremea va fi instabilă. Vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii (rafale în general de 50...70 km/h) și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20...30 l/mp și izolat de peste 40 l/m.
 


Citește și
 IPS Teodosie va rosti rugăciuni pentru încetarea secetei la Năvodari, zona Sibioara
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii