Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sali de sport, terenuri de tenis, centre SPA, porturi turistice

ro

16 Sep, 2009 01:54 3182 Marime text
sali de sport terenuri de tenis centre spa porturi turistice 91550 262383
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 16 Sep, 2009 17:43 ESTE O IDEE PUSA IN DISCUTIE PE INTERNET. Cine are idei sa le spuna ,spre a rezolva problema turismului pe anul care vine,2010.
  • p 16 Sep, 2009 08:53 speram ca doamna udrea si cei din ministerul turismului vor gasi si timpul sa finalizeze si sa prezinte saptamana viitoare si noua lege a turismului ce e un an de cind o tot amana si o tot promit !
  • karadeniz 16 Sep, 2009 00:11 Interesante masuri. Deci tu ministrul turismului imi impui sa mananc la restaurantele hotelurilor la un pret exorbitant si o calitate indoielnica. Si crezi ca asa vei promova turismul pe litoral. Daca ma duc la plaja trebuie sa platesc sezlong si umbrela ca si plajele sunt privatizate, daca intru in apa nu am voie gratis decat pana la balize ca ma bate salvamarul dincolo de balize e pe bani cu barca, hidrobicicleta, banana, skijetul. Deci eu turist roman platitor de taxe si impozite sunt obligat, pe litoralul romanesc, spatiu public dar de fapt privatizat, sa dorm in hoteluri murdare, sa mananc mancare scumpa si proasta, sa platesc taxe pe statiune, taxa de bariera, de autostrada, de pod, umbrela , sezlong iar mafiotul care a pus mana moca pe un hotel construit de statul roman, pe plaja si apa Marii Negre si care ma jupoaie de bani doua saptamani are reducere de impozit de 50%. Bravos doamna ministru, o sa faceti voi turism pe litoral cand o seca Balatonul. Cu banii pe care-i dau pe un sejur pe litoralul romanesc si in care nu am parte de mai nimic ma pot distra civilizat in multe alte locuri.