Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sediul ABADL va fi reabilitat. Instituția caută o firmă care va întocmi documentația necesară pentru obținerea autorizației de construire (DOCUMENT)

ro

10 Jul, 2024 13:22 367 Marime text

  • Contractul „Servicii privind întocmirea documentației necesare obținerii autorizației de construire pentru clădire sediu“ a fost scos la licitație de ABADL.
  • Sediul ABADL are o suprafață construită de 479 mp și o suprafață construită desfășurată de 2.629,83 mp.
 
 
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral anunță organizarea unei licitații pentru atribuirea contractului „Servicii privind întocmirea documentației necesare obținerii autorizației de construire pentru clădire sediu ABADL“. Contractul are o valoare estimată de 56.000 lei, iar licitația va avea loc pe data de 12 iulie.
 
Obiectul contractului ce urmează a fi atribuit consta în: Servicii pentru obținerea Autorizației de Construire pentru clădirea Sediu ABADL, în conformitate cu Certificatul de Urbanism, care presupun urmatoarele:
 
- elaborarea Documentației tehnice pentru obținerea Autorizației de Construire (PAC), cât și a documentațiilor suport necesare pentru avize, acorduri autorizații solicitate prin Certificatut de Urbanism;

- depunerea documentațiilor  sau a avizelor rezultate, validarea acestora de către emitentul autorizației, predarea Autorizației de Construire Autorități Contractante după caz.
 
Sediul ABADL are o suprafață construită de 479 mp și o suprafață construită desfășurată de 2.629,83 mp.
 
Soluția constructivă: fundații din beton armat, structură cadre din beton armat, închideri perimetrale și de compartimentare realizate din zidpărie, mansarda este realizată pe structură ușoară cu închideri și compartimentări realizate din panouri rigips dublați cu grosimea de 12 cm. Clădirea nu se află pe lista monumentelor istorice.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la licitație.
 
RECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral investește în servicii de proiectare (DOCUMENT)


ABADL pune pe masă peste un milion de lei pentru achiziția a două buldoexcavatoare (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii