Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sezon estival 2024 Mirela Matichescu, managerul OMD Mamaia Nord - „O vară vibrantă și plină de succes. Prin programul Litoralul pentru toți, vara continuă!”

ro

01 Sep, 2024 14:17 217 Marime text
Mamaia Nord. Sursa foto - google.maps
  • În primul sezon de vară de când a fost desemntă oficial cea mai recentă stațiune de pe litoral, Mamaia Nord a avut parte de un sezon estival deosebit, cu grad de ocupare ce a depășit 90%.
  • Atrași de oferta variată de servicii turistice și de cazare, vizitatorii din România și din străinătate care au venit în Mamaia Nord consideră că se vor întoarce la anul într-un număr foarte mare.

Mirela Matichescu, managerul Organizației de Management al Destinației Mamaia Nord,  a anunțat că pe parcursul verii, stațiunea Mamaia Nord a beneficiat de o serie de îmbunătățiri și investiții, inclusiv modernizarea infrastructurii rutiere și dezvoltarea de noi spații de cazare și agrement.

„Sezonul estival 2024 a fost unul remarcabil pentru Mamaia Nord. Gradul ridicat de ocupare și interesul crescut din partea turiștilor subliniază succesul eforturilor noastre în managementul și în dezvoltarea stațiunii. Suntem încântați să vedem că oferta noastră diversificată și îmbunătățirile aduse infrastructurii au avut un impact atât de pozitiv.

În prezent, stațiunea continuă să primească vizitatori și în luna septembrie prin programul „Litoralul pentru toți”, care oferă pachete turistice accesibile și atrage turiști și în afara sezonului de vârf. Deci, vara continuă la Mamaia Nord ”, a declarat Mirela Matichescu, managerul Organizației de Management al Destinației.


Pe parcursul verii, stațiunea Mamaia Nord a beneficiat de o serie de îmbunătățiri și investiții, inclusiv modernizarea infrastructurii rutiere și dezvoltarea de noi spații de cazare și agrement.

Privind viitorul, Mamaia Nord se pregătește pentru noi proiecte ambițioase. Planurile pentru sezonul estival 2025 includ extinderea infrastructurii și crearea de noi facilități pentru familii și copii, precum și alte demersuri menite să prelungească sezonul turistic.

„Extinderea sezonului și dezvoltarea de oferte speciale sunt priorități pentru noi. Lucrăm la diverse inițiative care să atragă turiști și în lunile mai puțin aglomerate și suntem încrezători că aceste măsuri vor contribui la consolidarea poziției Mamaia Nord ca destinație turistică de top”, a adăugat Mirela Matichescu.


Stațiunea Mamaia Nord își continuă ascensiunea și se dovedește a fi o destinație turistică din ce în ce mai populară, pregătită să întâmpine un număr și mai mare de vizitatori în anii următori.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:


OMD Mamaia Nord: Nisip fin și apă cristalină, pe plajele din stațiuni. „Lasă atmosfera încântătoare să te cuprindă!“

OMD Mamaia Nord. Experiență culinară memorabilă, într-un cadru de neuitat, oferită de restaurantele din stațiune
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii