Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SN Nuclearelectrica SA se angajează să ofere tot sprijinul necesar lui Florin Decuseară și familiei acestuia

ro

18 Jun, 2024 19:15 933 Marime text

Un angajat al centralei nucleare SN Nuclearelectrica SA a căzut de la înălțime în spațiile de depozitare ale Unității 3 CNE Cernavodă pe 17 iunie 2024, în timpul activităților de rutină, suferind un politraumatism. Este vorba despre Florin Decuseară. 

Bărbatul se află într-o stare critică, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele lui de supraviețuire.

SN Nuclearelectrica SA și-a exprimat solidaritatea cu angajatul și familia acestuia, angajându-se să ofere sprijinul necesar în această situație dificilă.



Oficial de la Nucleaelectrica 

SN Nuclearelectrica SA anunță că în data de 17 iunie 2024 un angajat al centralei a căzut de la înălțime în spațiile de depozitare ale Unitatii 3 CNE Cernavoda, în timpul desfășurării unor activități de rutină.
 
Angajatul a suferit un politraumatism, iar după intervenția echipajului de răspuns de pe amplasament, angajatul a fost preluat de ambulanță în stare conștientă și transportat la Spitalul Orășenesc Cernavodă.
 
CNE Cernavodă a informat autoritățile competente cu privire la eveniment și a demarat investigațiile în concordanță cu prevederile legale.
 
SN Nuclearelectrica SA își exprimă solidaritatea față de angajatul afectat și familia acestuia. Compania se angajează să ofere tot sprijinul necesar în această perioadă dificilă.
 
 



Citește și:

 Cântărețul Florin Decuseară a căzut, luni seara, de la înălțime la CNE Cernavodă, județul Constanța. Medicii sunt rezervați (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii