Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 07 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer cu certificat de conducere fals, oprit în trafic de polițiștii de frontieră în apropiere de Cernavodă

ro

07 Oct, 2024 13:02 150 Marime text
Sursa foto: Poliția de FrontierăUn cetățean român a fost depistat de polițiștii de frontieră conducând un autoturism cu permis de conducere fals. 

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat pe DJ 223, un cetățean român care a prezentat pentru control un permis de conducere ce s-a dovedit a fi fals.
 
În data de 05.10.2024, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au oprit pentru control, pe DJ 223, un autoturism cu numere de înregistrare provizorii, condus de un cetățean român, în vârstă de 47 de ani.

Conducătorul autoturismului a prezentat pentru control un permis de conducere asupra căruia polițiștii de frontieră au avut suspiciunea că este fals din cauza neconcordanțelor cu elementele de formă și fond specifice unui document autentic.

„Astfel, în urma verificărilor s-a constatat faptul că este fals total, iar bărbatul  nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Medgidia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere“ - au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Citește și: 

Explozie pe o navă străină în Zona Economică Exclusivă a României. Asistență oferită de nava MAI 0201 în apropiere de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii