Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi băuți și fără permis în traficul din Constanța

ro

13 Oct, 2024 18:40 309 Marime text

 

În intervalul 11-13 octombrie, polițiștii din județul Constanța au intervenit în mai multe cazuri în care conducători auto au fost identificați în stare de ebrietate sau fără permis de conducere.

De la un bărbat de 53 de ani, prins conducând cu o alcoolemie semnificativă, până la tineri care au fost surprinși pe mopede neînmatriculatesunt parte dintre abaterile șoferilor depistați în trafic. 


Ce spune IPJ Constanța 

La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 22.50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au identificat un bărbat, de 53 de ani, care ar fi condus un autoturism pe strada 9 Mai fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 02.15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 21 de ani, care ar fi condus un moped neînmatriculat pe D.N. 2A, în comuna Nicolae Bălcescu.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 23.35, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ovidiu au afectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care ar fi efectuat manevra de întoarcere pe strada Națională, încălcând marcajul longitudinal continuu.
La volanul vehiculului a fost identificat un bărbat, de 37 de ani. 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul nu are inspecția tehnică periodică valabilă.

La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Secția 1 Poliție Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 39 de ani, care ar fi condus un autoturism, pe strada Principală din comuna Aliman, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 00.55, polițiștii Poliției Orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 25 de ani, care ar fi condus un autoturism pe strada Medgidiei fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 08.50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat un bărbat, de 50 de ani, care ar fi condus un autoturism pe strada Câmpinei având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile public e pentru perioada în curs. 

În toate cazurile, cercetările sunt continuate de polițiști. 



Citește și:

Știri ConstanțaNereguli descoperite la Năvodari. Poliția aplică amenzi de 11.000 de lei!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii