Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Nereguli descoperite la Năvodari. Poliția aplică amenzi de 11.000 de lei!

ro

13 Oct, 2024 17:12 397 Marime text

Ieri, 12 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat acțiuni în cadrul programului „Blocada”, având ca scop prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii publice. În urma acestor activități, agenții de poliție au aplicat 46 de sancțiuni contravenționale, totalizând aproximativ 11.000 de lei. De asemenea, au fost reținute trei permise de conducere, iar un certificat de înmatriculare a fost retras.

În paralel, între 11 și 12 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune similară, vizând creșterea siguranței rutiere și verificarea respectării legislației privind ordinea publică. Acțiunea a avut drept rezultat aplicarea a 85 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 44.000 de lei



Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 12 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat activități în cadrul acțiunii Blocada, pentru prevenirea comiterii de fapte antisociale.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 11.000 de lei.
De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării trei permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare. 

În perioada 11-12 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră și verificarea respectării prevederilor Legii 333/2003.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 85 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 44.000 de lei.
De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare.



Citește și:

Șoferi băuți și conducere haotică pe străzile din Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii