Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon", București Chirurgul Constantin Răzvan Jitianu a preluat luni funcţia de manager interimar

ro

12 Aug, 2024 15:21 368 Marime text







Chirurgul Constantin Răzvan Jitianu a preluat pentru o perioadă de două luni funcţia de manager interimar al Spitalului Clinic de Urgenţă "Sfântul Pantelimon", priorităţile sale fiind "restabilirea imediată a fluxului normal de lucru şi asigurarea comunităţii de continuitatea şi calitatea actului medical", a informat, luni, unitatea sanitară.

Medicul primar de chirurgie generală Constantin Răzvan Jitianu a preluat conducerea interimară a spitalului în data de 9 august 2024, potrivit Agerpres.

"Spitalul Clinic de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' este un pilon important al reţelei sanitare de urgenţă a capitalei deservind o populaţie de aproape 4 milioane de locuitori din Bucureşti şi zonele limitrofe. Pentru a clarifica situaţia actuală spitalul va rămâne partener de încredere pentru orice anchetă a procuraturii sau a corpurilor profesionale. Ne dorim soluţionarea corectă şi rapidă a acestei situaţii pentru a ne putea concentra pe oferirea de servicii medicale. Echipa managerială îşi doreşte o colaborare continuă cu presa, element esenţial pentru a restabili încrederea populaţiei în actul medical, personalul sanitar şi serviciul public de sănătate. Această relaţie trebuie să se bazeze pe raţiune şi dorinţa comună de a servi interesul public"
 
Citește și
Manager interimar nou la Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii